Ücretsiz Online Ziyaretci Sayaci
Smm Panel

Smm Panel



Smm paneller, sosyal medya platformları için (İnstagram, Facebook, Twitter…) takipçi, beğeni, izlenme, abone gibi servisleri api aracılığıyla satışa sunan web siteleri olarak tanımlanabilir. Smm panel kullanıcıları, oluşturdukları üyelikler ile bakiye yükleyerek smm panellerden takipçi, beğeni, izlenme vb. hizmetleri satın alabilir.


 


Smm Panel Nasıl Kullanılır?


Smm panelleri kullanmak için öncelikle kayıt aşamalarını tamamlamak gerekmektedir. E-posta ve telefon numaranız ile SMM Panellere kayıt olabilirsiniz. BayiSmm’ye kayıt olmak için şu adımları izleyebilirsiniz;


-          Kayıt Ol sayfasını ziyaret edin.


-          Kayıt işlemlerinden sonra Mail Onayı olmadan Ana Sayfaya yönlendirileceksiniz.


-          Kayıt olduğunuz bilgiler ile giriş yapmalısınız.


-          Bakiye Yükle sayfasından ödeme yöntemlerini kullanarak bakiye ekleyin.


-          Daha sonra Yeni Sipariş sayfasına gelerek satın almak istediğiniz servisi seçin.


        Almak istediğiniz miktarı ve sipariş linkinizi yapıştırıp Sipariş Ver butonuna basın.



Smm panelleri kullanmak bu kadar basittir. Ücretsiz takipçi hilesi sitelerindeki gibi sosyal medya hesabınızın şifresi kesinlikle istenmez. Eklemiş olduğunuz bakiye ile sipariş verebilir ve hesabınızı güvenle büyütebilirsiniz.


 


SMM Panel ne işe yarar?


Smm panel ne işe yarar sorusunun cevabını verebilmek için öncelikle smm panellerin kullanıcılarına sunmuş olduğu hizmetlerden bahsetmek gerekir. Smm paneller;


-          Sosyal medya hesaplarına takipçi gönderimi


-          Sosyal medya hesaplarına beğeni gönderimi


-          Sosyal medya hesaplarına izlenme gönderimi


-          Sosyal medya hesaplarına abone gönderimi


-          Sosyal medya hesaplarına yorum gönderimi


Vb hizmetleri bünyesinde barındırır. Kısaca özetlemek gerekirse smm panel kullanarak sosyal medya hesaplarınızın büyümesini sağlayabilirsiniz. Servislerimiz sayfasından hizmetlerimizi inceleyebilirsiniz. 


 


SMM Panel Seçimi


Smm panel seçerken servis çeşitliliği ve smm panel sahibinin destek taleplerine cevap verme süresi çok önemli etkendir. Herhangi bir olumsuz durumda dürekli destek alabileceğiniz birisi olması gerekmektedir. BayiSmm’de gece ve gündüz ekibi olmak üzere iki vardiye destek ekibi hizmet sunmaktadır. Maddeleyecek olursak;


-         Servis çeşitliliğinin çok olması (BayiSmm bünyesinde 600+ servis barındırmaktadır.)


-          Destek ekibi gelişmiş olmalı (BayiSmm destek ekibi, gececi ve gündüzcü olmak üzere iki ekiptir.)


-          Servis hızları yavaş olmamalı (Geç başlayan ya da yavaş aktarılan siparişler her zaman hoş karşılanmamaktadır. Anlık hizmetler kategorilerindeki tüm servisler çok hızlıdır.)


-          Telafili servislerde aktif buton olmalı (Süreli telafili siparişlerde mutlaka Telafi Et butonu aktif olmalı ve sürekli destek ekibine ihtiyaç duyulmamalıdır. BayiSmm servisler kısmında bulunan tüm telafili servislerde Telafi Et butonu aktiftir.)


Burayı da kısaca özetlemek gerekirse bir smm panel, tam anlamıyla kusursuz ve eksiksiz olmalıdır. BayiSmm ekibi olarak sizler için en kaliteli hizmeti sunmak için deyim yerindeyse uyumadan çalışıyoruz.


SMM Panel Nedir, Ne işe Yarar?


Smm panel, sosyal medya platformlarınızda büyümeniz için gerekli servisleri (takipçi, beğeni, izlenme vb.) servisleri bünyesinde barındıran web sitesi olarak tanımlanabilir.


Bir smm panel sitesinden takipçi, beğeni, izlenme, abone, yorum, yorum beğeni vb. hizmetleri satın alabilirsiniz. Bayismm smm panel sitesi de 450+ servisi ile Türkiye’nin en çok servise sahip smm panelleri arasında yer almaktadır.


 


Smm panel yasal mı?


Smm panel kullanırken en çok sorulan sorulardan birisi de smm panel kullanmak yasal mı? Sorusu oluyor. Smm panel kullanmak tamamen yasaldır ve smm panel kullanırken yasadışı hiçbir suç unsuru oluşmamaktadır.


 


Smm panel bayilik nedir?


Smm Panel bayiliği, bir smm panel sitesinden api çekerek o smm panel sitesinin servislerini kendi web sitenizde pazarlamaya verilen isimdir.


Smm panel bayisi olmak için genellikle smm panellerde child panel özelliği yer almaktadır. Child panel nedir diye soracak olursanız da child paneller, aylık kiralama usulü ile çalışan smm panel script lisanslarıdır. Aylık belirli bir ücret karşılığında smm panellerden child panel kiralayabilirsiniz. BayiSmm üzerinden child panel kiralamak için bir üyelik oluşturmalı ve Child Panel sayfasından domain adresiniz ile bir child panel siparişi vermelisiniz. Kurulum ekibimiz tarafından tamamlanıp size admin giriş bilgileri destek üzerinden iletilecektir.