Instagram bireysel hesaplar nasıl büyür?

Instagram bireysel hesaplar nasıl büyür?




Instagram son zamanların en popüler uygulamaları arasında yer almaktadır. Instagram’da butik satış eğitim dışında insanların kişisel kullandıkları Instagram hesapları da mevcuttur. Ticari hesapların dışında kişisel hesapların nasıl büyütüleceği hakkında BayiSmm Destek Ekibi olarak sıkça sorular almaya başladık. Bu yüzden de Instagram kişisel hesapları nasıl büyütüleceği hakkında sizlere bu blog yazımız üzerinden bilgi vereceğiz.


Instagram Kişisel Hesap Büyütme


Ticari Instagram hesapları satış yaptıklarından ve daha kolay Güven kazanabildiklerinden dolayı kısa süre içerisinde büyük bir popülerlik kazanabilmektedir. Ticari hesaplara nazaran kişisel hesapların popülerlik kazanması biraz daha uğraş ve zaman gerektirmektedir. Bu yazımızda sizlere adım adım Instagram kişisel hesaplarınıza nasıl popülerlik kazandırabileceğinizi anlatacağız.


-          İlk olarak profil fotoğrafınızı insanların ilgisini çekebilecek şekilde renkli ve yüzünüzün tam göründüğü fotoğraflardan seçmelisiniz. Çünkü insanların profilinize girdiklerinde sizi tanıyabilmelerini sağlayan ilk etken profil fotoğrafınızdır.


-         Instagram gönderilerinizde birbirine yakın efektler ile çekilmiş fotoğrafları yüklemelisiniz. Bunun haricinde rengarenk bir profil de oluşturabilirsiniz. Bu tamamen sizin hayal dünyanıza ve insanların sizi ne şekilde tanımak istediğinize bağlıdır.


-        Çok sık paylaşım yapmamaya ve insanları bunaltacak sıklıkta gönderi paylaşmamaya dikkat etmelisiniz.


-         Günde en az bir ya da iki tane hikaye atmalısınız. Hikayelerinizi düzenli olarak paylaşın ve günde 2 taneden fazla hikaye paylaşmamaya dikkat edin. Bu sizin insanların sürekli akıllarında olmalarını sağlayacak ve onları sıkmadan size ilgi göstermesine sebep olacaktır.


-          Gönderilerinize fotoğraf çekildiğiniz yer ya da fotoğraf teması ile ilgili mutlaka etiket kullanmalısınız. Milyarlarca insan Instagram kullanıyor ve bir şey araştırmak istediklerinde etiketleri çok sık tercih ediyor. Bu nedenle fotoğrafınızla ilgili etiketlerde gönderinizin görünmesi insanlar tarafından tanınmanıza ve popülerlik kazanmanıza fayda sağlayacaktır.


-          Instagram yorumlarını sık sık kullanmalısınız. Instagram’da başka hesaplar tarafından paylaşılan gönderilere uygun ve güzel yorumlar yaptığınızda insanlar sizin yorumunuzu beğenecek yorumunuz gönderinin en tepesine çıkacak ve insanlar takip edip profilinizi ziyaret edecektir. Bu şekilde profilinizi ziyaret eden kullanıcıların ilgisini çekebilir ve kendisi organik takipçiler kazandırarak popülerliğinizi artırabilirsiniz.


Instagram hesabımızı yukarıda bahsettiğimiz yöntemleri uyguladığınızda daha fazla kitleye erişebilir ve hesabınızı popüler hale getirebilirsiniz. Bunların haricinde insanların sizi takip etmek istemesi ile ilgili çok sinsi ve kısa bir taktik daha paylaşacağız.


Kendinizden yola çıkarak düşünün, reels videosu izlerken yorumlar kısmına girdiğiniz ve bir kişinin çok güzel bir yorum attığını ve çok fazla sayıda beğeni topladığını gördünüz. Kişinin profilini ziyaret ettiğinde ise çok renkli bir profile sahip olduğunu hesabının herkese açık olduğunu fakat takipçi sayısının 100 kişi olduğunu gördünüz. Sizce bu hesabı takip etmek ister miydiniz?


Cevabınızı duyar gibiyiz. Tabiki hayır. Kimse çok az sayıda takipçisi olan bir hesabı takip etmek istemez. Eğer Instagram'da popülerlik kazanmak istiyorsanız farklı yöntemler ile kendinize Instagram takipçisi satın almalısınız. Bayismm olarak 2000’den fazla servisimiz ile sizlere kaliteli Instagram takipçi hizmeti sunmaktayız. Türkiye'deki en ucuz smm panel biziz. Bizimle destek talebi üzerine iletişime geçerek tüm sorularınızı iletebilirsiniz. Memnuniyetle yardımcı olacağız. bundan şüpheniz olmasın.


https://bayismm.com/